Vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Fiica Mamei Omida

0767.102.335 0744.751.183

Gelozia mă face să fiu depresivă

Categoria: Mesaje
12 August 2019

Am trecut de 30 de ani şi de peste trei ani sunt singură, ceea ce mă deranjează teribil. Am avut o relație care funcționa excelent, dar brusc totul s-a stricat, nu știu de ce şi nu am mai putut fi fericită, cu toate eforturile mele.

Mica mea problemă este că sunt tare geloasă, excesiv de geloasă. Nu ar trebui și sunt conștientă, dar ce să fac? Când eram împreună cu el nu era nico problemă, dar atunci când nu ne puteam vedea, pentru o săptămână sau două, atunci când el nu-mi răspundea la niciun mesaj de pe mail sau telefon pe care l-am lăsat aveam lacrimi în ochi, mă simţeam neajutorată, iar nervii mei o luau pur şi simplu razna. Intram imediat în panică!
Nu știu de ce, dar îmi dau seama că această problemă s-a agravat în ultima perioadă, de când sunt singură şi plâng permanent. Pentru a evita acest tip de anxietate, acest tip de disconfort mănânc mult şi am tendinţa de a lua proporţii.

Nici măcar nu știu dacă am avut cu adevărat un anumit motiv să cred că el m-a înşelat sau nu. Am fost rea cu el, reacția mea a fost una de “tortură”.
Știu că m-am poticnit mereu în viaţă într-o gândire plină de lucruri negative, care m-a afectat pe plan emoţional. Nu știu cum să scap de chestia asta … nimeni nu știe acest lucru, sau puteţi să-mi daţi un sfat cu adevărat eficient? Am oare vrăji sau farmece făcute? Vă mulţumesc anticipat.

Carmella, Madrid, Spania

Am deschis cărţile de tarot pe fotografia pe care mi-ai trimis-o şi pot să spun cu certitudine că ai farmece făcute şi o angoasă puternică care se trage dintr-o făcătură de care însă te pot scăpa.

Nu dispera şi încearcă să gândeşti întotdeauna pozitiv, să preferi contactele, mulțimea, să te plimbi prin locuri publice cât mai mult! Lucrurile tale se pot aranja, vei avea un viitor fericit şi liniştit, așa văd.

Vrăjitoarea Rodica Gheorghe

shares