Vrăjitoarea Rodica Gheorghe

Fiica Mamei Omida

0767.102.335 0744.751.183

Infidelitatea soțului meu mă distruge cu zile

Categoria: Mesaje
12 August 2019

Sunt mamă a trei copii și în cuplu de 7 ani. Infidelitatea soțului meu mă ucide cu zile şi mă întreb des dacă îi răspund la impulsurile sexuale dacă a ajuns să umble după alte fuste.

Ah, 7 ani de dragoste, cu suișuri și coborâșuri, normal. La început am crezut că vom putea trăi fericiţi mereu, dar acest om pare nesătul de femei, este un afemeiat feroce. Mă simt ciudat, mi-e rușine de comportamentul lui nebun, nebun.

Încercăm să vorbim, punem la punct problemele dar nu se schimbă nimic până la urmă. El rămâne cu obsesiile sale sexuale și eu cu frustrarea mea, ceea ce ne otrăveşte viețile.

Îl iubesc, nu vreau să plece din cauza asta. Dar mă simt tristă pentru că el merge în altă parte, doar pentru sex, iar eu știu că am doar o singură viață și vreau să mi-o trăiesc deplin.

Nu văd nicio altă soluție în afară de a continua pentru a-i reduce poftele.

De asemenea, mi-e teamă să mă atașez de alt bărbat. Pentru că nu ştiu dacă nu va fi tot ca al meu… Are farmece făcute, blesteme, ceva vrăji cu magia neagră? Ce să fac că nu mai știu!?

Tiziana, Roma, Italia

Soţul tău este dependent de femei şi de sex, dar cineva i-a făcut magie voodoo ca să se transforme așa şi să vă despartă, așa văd în cărțile mele de tarot. Există o femeie care îl ţine în vrăji şi care îl manipulează constant.

Periculoasă şi posesivă! Trebuie să-i fac un ritual de protecţie şi altul pentru a anula farmecele puternice care i s-au făcut cu magia neagră. Sună-mă ca să stabilim detaliile şedinţei de magie.

Vrăjitoarea Rodica Gheorghe

shares